ULEI PUR DE EMU OMEGA 3-6-9 500mg 30cps

oferta: colesterol | imunitate | frumusete
Categorie: Sanatate
Group: INIMA COLESTEROL CURATIRE ARTERE
Stoc:
Stoc epuizat
Pret: 35.88 RON
Alte Detalii →
Comanda

ULEI PUR DE EMU OMEGA 3-6-9

500mg

30 capsule

UTILIZARI TERAPEUTICE:
-Tratament pentru ARTRITA SI DURERI MUSCULARE:
Doi cercetatori australieni de prestigiu, Dr. Peter Ghosh, de la Royal North Shore Hospital, Sydney si Dr. Michael Whitehouse, de la University of Adelaide, au initiat un proiect de cercetare cu scopul de a determina daca uleiul de emu are o activitate anti-inflamatoare si anti-artritica.

Acesti cercetatori erau implicati de 25 de ani în studii în domeniul artritei, fiind autorii unor numeroase publicatii referitoare la descoperirea si evaluarea unor noi medicamente anti-artritice.

Rezultatele obtinute au fost comunicate în publicatiile "Studiu experimental pentru determinarea activitatii anti-artritice a unei noi formulatii continînd ulei de emu" si " Activitatea anti-artritica a uleiului de emu."

Studiul preliminar pre-clinic, efectuat pe animale, a indicat o reducere considerabila a durerilor provocate de artrita, dupa cum urmeaza:
Ziua 1: 1%
Ziua 4: 4%
Ziua 7: 50%
Ziua 11: 82%
Ziua 14: 100%

Dr. Ghosh si Whitehouse din Australia au raportat într-un studiu ulterior efectuat pe oameni, ca prin aplicarea locala timp de 17 zile a uleiului de emu în pacienti voluntari care sufereau de artrita, durerile si umflarea articulatiilor s-a redus semnificativ. S-a constatat deasemenea o diminuare a inflamatiei. Aceste rezultate au încurajat specialistii în domeniu sa continue cercetarea.

Un alt studiu facut de Dr. Leahey de la Clinica de artrita din Oklahoma, SUA, pentru a determina efectul uleiului de emu asupra mîinilor afectate de artrita, a indicat ca uleiul poate ameliora substantial durerile cauzate de aceasta boala, producînd o reducere semnificativa a durerii, a umflarii mîinii, si a rigiditatii acesteia, resimtita în special dimineata.

Un studiu din 2004, intitulat "Efectul uleiului de emu asupra osteoartritei la mîini " a fost efectuat de Dr. Melanie Cameron si Ray Power, de la Victoria University, Australia. Obiectivul acestuia a fost deteminarea efectului uleiului de emu, administrat local sau ingerat, asupra fortei de strîngere si sensibilitatii mîinilor afectate de osteoartrita.

În acest studiu cu o durata de 8 saptamîni, au fost recrutati initial 120 voluntari care au avut diagnosticul de osteoartrita la mîini. Rezultatele obtinute sugereaza ca uleiul de emu aplicat local sau ingerat poate fi folosit pentru reducerea durerilor provocate de osteoartrita mîinii. Datorita faptului ca o ameliorare a durerilor s-a constatat dupa a treia saptamîna a studiului, autorii recomanda administrarea produsului continuu, de-a lungul unei perioade mai îndelugate, pentru a obtine un efect terapeutic.

Uleiul de emu aplicat local a avut un efect similar cu cel al unor medicamente anti-inflamatoare, pentru reducerea semnificativa a durerii musculare.

În plus, uleiul a avut urmatoarele avantaje:
A actionat mai rapid,
Nu a produs efectele secundare caracteristice medicamentelor non-steroidice, anti-inflamatorii (dermatite, atac cerebral, infarct, ulcer, anemie, alergii, crize de astm, ameteli, greata, dureri de cap, etc.)

-Tratament ARSURI (inclusiv tratament pentru arsuri solare):
American Emu Association a colaborat cu Dr. John Griswold de la Texas Tech University Medical Center din Lubbock, SUA, pentru a studia eficacitatea uleiului de emu în procesul de vindecare a ranilor provocate de arsuri.

Vindecarea arsurilor este un proces îndelungat si dureros pentru pacienti. Inflamatia, umiditatea redusa a suprafetei de piele arse si sensibilitatea ranilor constitute un impediment pentru pacient în exercitarea activitatilor zilnice. Proprietatea de a patrunde în piele si de a reduce sensibilitatea ei la durere variaza de la un emolient la altul. Procesul de vindecare este favorizat de o lubrefiere adecvata în zonele afectate de arsuri, unde glandele sebacee au fost distruse sau nu sînt functionale.

Inflamarea acompaniaza de obicei vindecarea ranilor si produce de asemenea cicatrizarea tesutului. Aproximativ 2,5 milioane de oameni sufera arsuri importante în fiecare an, necesitînd un emolient eficace pentru accelerarea vindecarii. Dr. Griswold a prezentat rezultatele studiului "Evaluarea uleiului de emu pentru lubrefierea si tratamentul arsurilor" la o Conferinta organizata de American Burn Association.

Prezentarea poate fi rezumata astfel:
S-a demonstrat ca uleiul de emu are efecte anti-inflamatoare importante si poate fi folosit în produsele cosmetice si terapeutice.

Studiul s-a efectuat pentru evaluarea uleiului de emu ca lubrifiant si pentru limitarea formarii de cicatrice în urma vindecarii ranilor. 10 pacienti au fost evaluati într-un studiu "orb", care a durat minimum 6 luni. Pacientii au avut propriul lor martor, prin utilizarea uleiului de emu pentru unele arsuri si utilizarea unui lubrifiant placebo pentru alte arsuri similare. Studiul fiind "orb", pacientii nu au cunoscut identitatea produsilor folositi. Aplicarea ambelor lotiuni s-a facut zilnic.

În cursul vizitelor la clinica, arsurile pacientilor au fost evaluate folosindu-se o scara comparativa. Cicatricele si suprafetele afectate de arsuri au fost fotografiate. Tratamentul a durat între 195 si 385 zile. La sfîrsitul tratamentului s-au constatat diferente semnificative ale pigmentarii si flexibilitatii cicatricelor obtinute în urma tratamentului cu ulei de emu comparativ cu cele rezultate dupa tratamentul cu placebo.

Fotografiile arsurilor au indicat ca suprafetele arse tratate cu ulei de emu s-au vindecat mult mai bine comparativ cu cele tratate cu placebo.

În prezent se pare ca uleiul de emu este recomandat de numerosi medici pentru tratamentul arsurilor, chiar în cazul victimelor accidentelor rutiere. Datorita compozitiei sale în acizi grasi similara cu pielea, uleiul de emu favorizeaza cresterea unui strat nou de piele, reducînd necesitarea numeroaselor transplante dureroase.

Dr. Dan Dean a utilizat uleiul de emu pentru tratarea arsurilor de gradul unu, doi si trei si a ajuns la concluzia ca produsul are efecte binefacatoare asupra pielii pacientilor. Medicul a obtinut rezultate remarcabile chiar în cazul arsurilor foarte grave, de tip trei.

-SCADEREA COLESTEROLULUI:
Dr. Fein si colaboratorii sai sînt autorii a doua brevete (US Patent 5472713 si US Patent 5662921) cu titlul "Utilizarile terapeutice ale uleiului de emu". Brevetele revendica descoperirea ca "uleiul de emu poate fi folosit terapeutic pentru scaderea colesterolului, a trigliceridelor si lipoproteinelor cu densitate mica si pentru cresterea lipoproteinelor cu densitate mare; previne si trateaza alergiile; trateaza durerile de cap; previne sîngerarea nasului; reduce durerile provocate de ciclul menstrual".

Inventatorii precizeaza ca uleiul de emu poate fi ingerat cel putin o data pe zi pentru diminuarea colesterolului. Cantitatea de ulei necesara depinde de nivelul de colesterol al pacientului, vîrsta si greutatea sa. Unii pacienti pot beneficia de tratament daca ingereaza între 2-10 ml de ulei pe zi, pentru alti pacienti doza maxima necesara a fost de 7 ml pe zi. În general, o doza de o lingurita de ulei de emu pe zi a fost eficace. Uleiul se poate administra sub forma lichida sau în capsule de gelatina.

Este important de mentionat ca eficacitatea uleiulu de emu este mai redusa, daca produsul nu este administrat regulat.

Rezultatele descrise în aceste brevete au fost confirmate si de studiile Dr. Nicolosi, Director al Centrului pentru controlul bolilor cronice, de la University of Massachusetts, SUA, care a declarat ca "uleiul de emu este o misterioasa minune medicala".

-SINDROMUL DE TUNEL CARPIAN:
Sindromul de tunel carpian este produs de compresia nervilor în tunelul carpian. El se manifesta prin dureri ale mîinii, senzatii de arsura, amorteala, furnicaturi si scaderea simtului tactil. Persoanele care efectueaza miscari repetitive cu mîinile si bratele, ca dactilografii, scriitorii, muzicienii, sînt afectate cu predilectie. În general dimineata aceste persoane se plîng de rigiditatea degetelor, durere si amorteala în mîini si articulatii.

Sindromul se produce cînd tendoanele în articulatii care se gasesc între oasele si ligamentele palmei, într-o zona îngusta denumita tunel, devin inflamate.

Pentru ameliorarea simptomelor, uneori se recomanda imobilizarea mîinilor cu ajutorul atelelor sau administrarea pe cale orala sau injectii a medicamentelor anti-inflamatoare, ca ibuprofen ... În cazurile mai grave se foloseste interventia chirurgicala pentru a largi tunelul carpial si a reduce presiunea asupra nervilor, care produce durerea.

Dr. Leigh Hopkins a comunicat ca numerosi pacienti au raportat atenuarea simptomelor sindromului de tunel carpian, ca arsurile, amortelile si furnicaturile, prin aplicarea uleiului de emu pe suprafata articulatiilor. Se presupune ca uleiul de emu are acest efect, datorita proprietatilor sale anti-inflamatorii, similare cu cele ale aspirinei si motrinului.

-DERMATOLOGIE (Ingrijirea Pielii):
HIDRATAREA PIELII:
Proprietatile hidratante si cosmetice ale uleiului de emu au fost evaluate într-un studiu clinic efectuat pe pacienti, de o echipa de cercetatori condusa de Dr. Alexander Zemtsov, dermatolog si profesor asociat la Indiana University School of Medicine, SUA..

Capacitatea uleiului de emu de a penetra în piele si a o hidrata, precum si mirosul sau, au fost comparate cu proprietatile similare ale unui ulei mineral sintetic, utilizat frecvent în SUA ca agent emulsifiant si lubrifiant în produsele cosmetice si farmaceutice cu uz extern.

Subiectii voluntari selectionati pentru a participa la studiu au avut o piele normala, fara acnee sau eczeme. Protocolul a prevazut ca studiul clinic sa fie "orb", ceea ce înseamna ca atît pacientii cît si investigatorii nu au putut identifica initial tipul de ulei care a fost utilizat de subiecti, flacoanele continînd cele doua uleiuri fiind marcate numai prin coduri.

La sfîrsitul studiului, fiecare pacient a completat un chestionar de evaluare folosind o scara de la 0 (nesatisfacator) la 5 ( excelent) pentru a compara efectul resimtit dupa aplicarea fiecarui ulei. De asemenea, ei au trebuit sa compare proprietatile hidratante, puterea de penetrare în piele, textura si orice efect secundar (astuparea porilor, miros dezagreabil, iritare, etc. ) Rezultatele obtinute au indicat ca uleiul de emu a avut o evaluare globala si o putere de penetrare în piele/permeabiltate superioare comparativ cu uleiul mineral, putînd fi utilizat pe scara larga în industria cosmetica si farmaceutica.

Utilizarea uleiului de emu în cosmetica se datoreste si proprietatii sale de a fi un excelent emolient si un bun emulsifiant. El poate înlocui în produsele cosmetice unii emolienti folositi curent pe scara comerciala, ca hidroxidul de potasiu, care pot produce iritatii ale pielii si sînt corosivi. Deoarece nu contine apa sau proteine, uleiul de emu prezinta avantajul de a nu crea un mediu propice de dezvoltare a bacteriilor sau ciupercilor. Multe produse cosmetice produc alergii sau alte efecte secundare, din cauza formarii unor bacterii infectioase.

CICATRICE:
Proprietatea uleiului de emu de a reduce sau chiar de a contribui la disparitia completa a cicatricelor a fost confirmata recent de un studiu clinic efectuat timp de 3 ani de catre chirurgul plastician Jerome Chao, directorul departamentului de Plastic Surgery Trauma la Albany Medical College, SUA.

Pentru majoritatea cicatricelor se constata o reducere a dimensiunii sau a culorii dupa o perioada mai lunga de timp, dar vindecarea completa nu se realizeaza fara tratament medical sau chiar prin chirurgie. De-alungul anilor cicatricele s-au tratat în special cu produsi pe baza de silicon, extract de ceapa (Mederma), poliuretan sau hidrocortizon/ silicone, dar eficacitatea acestor produsi nu a fost confirmata clinic.

În urma evaluarii eficacitatii fiecarui produs existent pe piata pentru tratarea cicatricelor, Dr. Chao a ajuns la concluzia ca nici unul din aceste produse nu poate controla inflamatia care se produce în urma inciziei chirurgicale, deoarece nu au capacitatea de a penetra în piele. În consecinta, chirurgul a recurs la uleiul de emu, cunoscut pentru proprietatile sale hidratante, transdermale, anti-inflamatorii si eficacitatea de a trata arsurile.

Într-un stadiu preliminar, Dr. Chao a efectuat un studiu pilot, pe un numar redus de paciente care au avut chirurgie pentru reducerea sînilor. Dupa operatie, pe cicartricea unui sîn s-a aplicat produsul Transdermis Scar Therapy un ser continînd ulei de emu pur, iar pe cicatricea simetrica pe alt doilea sîn s-a folosit produsul Mederma, folosit curent pentru tratamentul cicatricelor.

Tratamentul cicatricelor cu cele doua produse a fost initiat la doua saptamâni dupa operatie, cînd s-au retras pansamentele. Dupa 2 luni de tratament, pacientii au raportat o reducere mai semnificativa a cicatricei tratata cu ulei de emu, comparativ cu Mederma.

Datorita rezultatele pozitive ale acestui studiu limitat la un numar restrîns de pacienti, Dr. Chao a obtinut aprobarea pentru realizarea unui studiu clinic pe un numar mai mare de pacienti care au suferit interventii chirurgicale. Scopul acestui prim studiu de evaluare a tratamentului cicatricelor pentru oameni, a fost sa se dovedeasca clinic eficacitatea uleiului de emu.

În urma rezultatelor acestui studiu clinic care a durat 3 ani, serul Transdermis Scar Therapy, pe baza de ulei de emu, se foloseste cu succes pentru tratamentul cicatricelor provocate de raniri, arsuri, muscaturi si interventii chirurgicale. Serul este unicul produs natural pe piata cu aceasta utilizare.

Uleiul de emu accelereaza deasemenea vindecarea vînatailor si contuziunilor.

-TRATAMENT PENTRU ECZEME:
Eczema este o boala cronica a pielii care poate apare în copilarie sau la o vîrsta adulta. Se manifesta prin înrosirea pielii, mîncarimi si senzatia de arsura. Boala apare cu predilectie la persoanele care sufera frecvent de rinite, conjunctivite, astm alergic sau au alergii alimentare.

În ultimii ani uleiul de emu a început sa fie utilizat cu succes în tratamentul diverselor tipuri de eczeme ca eczema atopica, de contact, seboreica, etc. Datorita compozitiei sale chimice, proprietatilor bacteriostatice, hipoalergenice, anti-inflamatorii si anti-comedonice, uleiul de emu furnizeaza pielii elemente nutritive, o hidrateaza si reduce iritatia.

În urma tratamentului cu ulei de emu, simptomele eczemei pot fi atenuate sau chiar pot dispare. Uleiul contribuie la curatirea pielii, reduce durerea si inflamatia.

Pacienta a fost tratata de Dr. Dan Dean, în Mount Pleasant, Michigan. Dupa trei saptamîni de tratament cu ulei de emu, eczema a disparut.

În prezent, Dr. Jim Kiatos, de la Victoria University, Australia, efectueaza un studiu clinic pentru evaluarea efectului uleiului de emu asupra severitatii eczemei si calitatii de viata a pacientilor afectati.

Studiul are ca obiectiv sa determine daca uleiul de emu aplicat local, oral, sau prin combinarea celor doua tratamente are efect asupra:
severitatii eczemei ;
calitatea de viata a pacientilor ;
aspectului suprafetei de piele afectata de eczema ;

În studiu sînt inclusi 120 de participanti diagnosticati cu eczema (dermatita atopica) la coate sau în regiunea situata în spatele genunchilor.

TRATAMENT PENTRU PSORIAZIS:
Tratament pentru psoriazis

Psoriazisul este o boala necontagioasa a pielii care se manifesta in special prin leziuni umflate ale pielii, acoperite cu o coaja sub forma de solzi albi, argintii. Cel mai comun tip de psoriasis este cel numit "psoriazis in placi".

Pîna in prezent cauzele psoriazisului nu sînt exact cunoscute, desi se accepta ideia ca exista un factor genetic. Expertii in acest domeniu considera ca o persoana este nascuta cu o predispozitie genetica pentru psoriazis De altfel, un studiu recent a stabilit ca psoriazisul este o boala autoimuna a pielii.

Tratamentele care produc o ameliorare temporara au diferite grade de succes. De obicei, medicamentele sînt scumpe si tratamentele sînt foarte îndelungate. Psoriazisul nu are o evolutie previzibila, manifestîndu-se diferit la fiecare persoana.

În viitor, studii suplimentare vor fi necesare pentru a se descoperi tratamente eficace pentru fiecare pacient. În prezent nu se poate afirma ca uleiul de emu poate sa vindece psoriazisul, dar numeroase persoane care l-au folosit au constatat o ameliorare a starii pielii uscate si a mîncarimilor produse de aceasta boala. Uleiul de emu hraneste tesutul si poate ajuta procesul de crestere normala a celulelor pielii, reducînd procesul de crestere alternativa care cauzeaza leziunile de psoriazis. În present, nu este însa posibil sa se prezica eficacitatea produsului pentru o persoana afectata de psoriazis. Organismul fiecarui pacient fiind diferit, persoana cu psoriazis poate sa testeze uleiul de emu pentru a-i constata eficacitatea. În ansamblu, concluziile consumatorilor sînt foarte pozitive. Esta Kronberg, medic dermatolog în Houston, specialista în chirurgie dermatologica si dermatologie cosmetica, este unul din numerosii experti în medicina care combina avantajele medicinii conventionale si celei alternative.

Dr. Kronberg trateaza frecvent cu ulei de emu unele afectiuni acute ale pielii ca arsurile, psoriazis, rozacee, eczema.

ROZACEA:
Rozacea este o inflamare cronica a pielii care se manifesta prin înrosirea unor suprafete ale fetei, umflare, sau eruptii asemanatoare acneei. Aceasta boala afecteaza aproximativ 6% din populatie, dar unele persoane cu rozacea nu sînt la curent ca au aceasta boala.

În general este dificil sa se puna diagnosticul correct pentru rozacea în primele faze ale bolii, deoarece simptomele evolueaza gradat. Cauza exacta a bolii nu este cunoscuta, dar cercetari recente au indicat ca bacteria Mycoplasma, care are un rol si în aparitia artritei si a psoriazului, ar putea fi responsabila.

În prezent nu exista o cura pentru rozacea. Medicii recomanda curatirea în profunzime a pielii si aplicarea unui hidratant. Datorita faptului ca uleiul de emu are proprietati hidratante, patrunde cu usurinta în piele, are un effect anti-inflamator si nu produce închiderea porilor, produsul este utilizat pentru ameliorarea simptomelor bolii.

PIERDEREA PARULUI, ALOPECIE:
Uleiul de emu are proprietatea de a stimula cresterea parului si de a preveni pierderea acestuia. Brevetele americane No. 5744128 si No. 5958384 cu titlul "Folosirea uleiului de emu pentru stimularea regenerarii pielii si cresterii parului", publicate în 1998, protejeaza descoperirea ca uleiul de emu aplicat local stimuleaza producerea de melanina si cresterea parului.

Exista deasemenea o cerere pentru aprobarea brevetului "Stimulent pentru radacina parului uman, care foloseste ulei de emu pentru transportul terapeutic al unor uleiuri esentiale la foliculele parului". Brevetul se refera la descoperirea unei formulari cu ulei de emu pentru transportul trandermic al uleiurilor esentiale de cimbru, rosmarin, lavanda, cedru, avînd efectul de a patrunde în scalpul uman si de a stimula cresterea parului în folicule.

Proprietatea uleiului de emu de a stimula cresterea parului se bazeaza pe faptul ca este un agent anti-inflamator care regenereaza celulele pielii, stimulînd sinteza de DNA în epidermis, dezvoltarea si cresterea foliculelor de par si înmultirea celulelor din jurul acestor folicule.

Alopecia este o boala destul de frecventa care se manifesta prin pierderea parului din cap, din barba, sau dintr-o alta regiune a corpului. Pierderea parului se poate face în smocuri mai mari sau mai mici si este caracteristica în aceeasi masura femeilor si barbatilor.

În boala denumita alopecia areata, foliculele de par afectate devin foarte mici si reduc procesul de regenerare a parului. Dupa ce parul a cazut, el nu se mai reface timp de luni sau ani de zile.

O serie de pacienti care au folosit uleiul de emu în urma pierderii parului, au raportat regenerarea acestuia.

-UTILIZAREA DE CATRE ATLETI:
Numerosi atleti si membri ai echipelor de sport profesional folosesc uleiul de emu lichid, sau încorporat în diverse creme, dupa antrenamente intense, competitii, sau în cursul procesului de reabilitare dupa accidentare.

Atleti cu dureri cronice de genunchi, sau care au avut interventii chirurgicale la genunchi si n-au mai fost capabili sa performeze din cauza inflamatiei si umflarii acestora, au beneficiat de efectul terapeutic al uleiului de emu. Uleiul patrunde în piele rapid, poate juca rolul unui transportor dermal al produselor analgesice cu care este asociat, are efecte de vascularizare si este extrem de eficace pentru articulatiile inflamate si pentru durerile de spate.

Atletii australieni au folosit uleiul de emu înca din anul 1988, cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Seul.

Un caz concret, despre care au scris ziare de prestigiu, ca Daily Mail, Times, The Herald International, Athletics Weekly, este cel al atletei Paula Radcliffe, cîstigatoare a probei de maraton care s-a desfasurat la Londra, în 2003.

Cu cinci saptamîni înainte de competitie, atleta a suferit un accident foarte grav în timp ce se antrena, fiind lovita de un biciclist. Radcliffe a fost accidentata la umar, ambii genunchi si la maxilar. În aceste conditii, participarea atletei la cursa de maraton a devenit aproape imposibila.

O atleta australiana de origine aborigena, Cathy Freedman, a recomandat uleiul de emu fizioterapeutului care o trata pe Paula Radcliffe. Acesta a initiat un tratament intensiv, aplicînd uleiul pe rani de 4-5 ori pe zi. În trei saptamîni acestea s-au vindecat. Dupa cum a afirmat fizioterapeutul, exista riscul ca ranile sa formeze o crusta dura, avînd drept consecinta reducerea flexibilitatii genunchilor atletei. Uleiul de emu a prevenit formarea crustei si a accelerat procesul de vindecare al ranilor.

-RANILE DIABETICILOR:
Mai mult de 150 milioane de oameni sufera de diabet în lumea întreaga. Din acestia, aproximativ 15% pot avea rani deschise la picioare si 3% pot suferi chiar amputari.

Unii medici considera ca aceste efecte pot fi prevenite prin folosirea uleiului de emu. Uleiul de emu pur are o compozitie similara cu cea a pielii umane si are proprietati anti-inflamatoare si hidratante. Avînd un pH similar cu cel al stratului dermis al pielii, uleiul este absorbit în piele rapid si în profunzime. Datorita acestei proprietati, uleiul de emu poate fi folosit pentru transportul antibioticelor direct la rani.

Dr. Robert Winston, din Tennessee, SUA, a mentionat într-o comunicare facuta în 2006: "Am tratat multe rani provocate de diabet cu antibiotice folosind uleiul de emu ca transportor si rezultatele au fost surprinzator de bune".

Ranile membrelor superioare sau inferioare, de natura diabetica, se vindeca dificil din cauza circulatiei deficitare a sîngelui si se pot infecta frecvent, necesitînd amputarea. Chiar pielea uscata poate fi periculoasa pentru diabetici deoarece se poate crapa, provocînd inflamatii. Uleiul de emu contribuie la hidratarea pielii, prevenind astfel inflamarea. Mai mult, prezenta acizilor linolenic si oleic în compozitia sa îi confera uleiului proprietati anti-inflamatoare.

-CHIROPRACTICA:
În prezent exista numai în SUA mai mult de 50 000 de chiropracticieni care trateaza anual aproximativ 20 de milioane de pacienti. Unii chiropracticieni, ca Dr. Patty Headly din Oklahoma si Dr. Ron Westbrook din Texas au înlocuit gelurile si cremele folosite curent pentru masajul pacientilor cu ulei de emu.

Prin folosirea concomitenta a uleiului de emu si a chiropracticii, durerile de gît, de spate si articulatii sînt atenuate mai rapid si muschii ramîn relaxati mai mult timp. Practicienii au mentionat ca pacientii sînt mai confortabili cînd sînt masati si nu au de suportat mirosurile neplacute ale cremelor conventionale.

Dr. Headly a relatat cazul unei paciente care a fost supusa unor multe interventii chirurgicale.

Din cauza acestor operatii repetate, tesutul abdominal si-a pierdut elasticitatea.

În urma masajului abdomenului cu ulei de emu, pielea si-a recapatat elasticitatea si cicatricele produse de interventiile chirurgicale au început sa se vindece.

Uleiul de emu este folosit si pentru ameliorarea durerilor provocate de hemoroizi.

Transport: contra taxa
Detalii transport:
Livrare Oriunde In Tara prin Curier Rapid CARGUS - 16 RON
Informatii Magazin
MEDICINA SANATATE PRODUSE NATURISTE
( B-dul Dorobantilor, nr. 9, bl. A9, ap. 3/parter (vis-a-vis de Catedrala; bariera Calarasi) )

Oferta Magazin

288 Produse
0 Oferte Speciale

Oras: BRAILA
Judet: Braila
Tara: Romania
Persoana contact: Paul Cretu
Telefon: click aici0728939568, 0728939569, 02396916